HISTORIE ZNAČKY MARC INBANE

Jak to všechno začalo?

Potom, co nestihli svůj let na letišti v Amsterdamu - Schiphol, Ingo, Bart a Nele čekali na svůj další let. Aby si zkrátili chvíli, zašli na drink a sledovali všechny kolemjdoucí cestující.

Pozastavili nad tím, jak velký rozdíl je mezi odlétajícími a cestujícími, kteří se vracejí. Cestující vracející se z dovolené vypadali zářivě, opáleně a zdravě, na rozdíl od cestujících, kteří teprve čekali na svůj let. Z této zdánlivě jasné a pochopitelné domněnky vzešla myšlenka vyrobit přírodní opalovací sprej, který bude vypadat takto přirozeně. Zdravý a úsporný způsob, jak si vychutnat přírodní opálení po celý rok.

Naše hektické životy a málo slunečních dní nepřispívají k udržení opálení po celý rok. A pokud slunce svítí, musíte se vypořádat se škodlivými účinky UV paprsků. Na jedné straně hektický životní styl, málo slunných dní a škodlivé UV záření a na straně druhé zářivě opálení cestující vracející se z dovolené. Pod tíhou těchto vah se zrodil první produkt společnosti MARC INBANE samoopalovací sprej.

Zdravý a bezpečný způsob, přírodního opálení jako z dovolené po celý rok.

INgo, BArt a NEle smíchali svá jména a brzy se narodil MARC INBANE!

Datum narození: 21. dubna 2012

18756_Elegance_set_1-2152_le-triplet-box-uv-black-prod-001b-hr-v01

Zpět do obchodu