MÓDA A KRÁSA - náš postoj k přirozenosti a přírodě.

Snímek obrazovky 2018-06-14 v 14.24.39

MARC INBANE sleduje s láskou a velkou pozorností nejnovější trendy a inovace ve světě módy i kosmetiky. Protože móda a krása jsou neoddělitelně spjaty. V současné době je v obou odvětví kladen důraz na přirozený vzhled.

PŘIROZENÁ A OKOUZLUJÍCÍ KRÁSA.
Krása, která je v současné době zcela in, je ta přirozená. Minimální úsilí pro maximální výsledek. Tato filosofie se absolutně shoduje i s tou MARCA INBANA!

ROZZÁŘENÁ SLUNCEM.
Přirozeně krásný vzhled bude vždy potřebovat dotek slunce, růž na tváři, jemně tónovanou pleť. Upřednostňujeme dotek slunce, který je pro vaši pokožku přínosem. Pečuje o ni, hýčká ji a chrání. Poslední věc, kterou přirozená krása zastává, je poškozená kůže stále agresivnějším slunečním zářením. Se samoopalovacími produkty od MARC INBANE získáte mladou, svěží, zářivou a nádherně opálenou pokožku! Bez zdravotího rizika.

ČISTÁ PŘÍRODA.
Počítá se nejen výsledek, ale také kvalita. V MARC INBANE je to nutné. Naše výrobky jsou dermatologicky testovány a jsou zcela hypoalergenní, neobsahují parabeny, silikony, sírany jsou veganské a netestované na zvířatech. 

A LA MINUTE.
Hodiny strávené na slunci opalováním dnes nejsou řešením. Zapříčiňují oxidaci kůže a předčasné stárnutí. Kdo by neupřednostnil krásné opálení za pouhou minutu? 

 

Zpět do obchodu