Opálení jako od moře z pohodlí domova

Doporučujeme: Opálení jako od moře z pohodlí domova

Vzhledem k tomu, že v posledních měsících pobývám převážně doma a sluníčko moc nesvítí, neměla jsem kde nachytat přirozené opálení. A tak moje pokožka vesele bledla až vybledla na pro mě neúnosný odstín. Proto mě samoopalovací produkty Marc Inbane okamžitě oslovily. Díky nim totiž vypadám, jako bych se zrovna vrátila z prosluněné dovolené! I když se z domu vypravím jen málokdy…

Hned, jak mi kulatá lakovaná kosmetická taštička Ensemble Set, která obsahovala samoopalovací kapky Perle de Soleil a hydratační obličejový krém La Hydratan, přišla domů, byla jsem doslova unešená. Tím to ale nekončilo, k otestování jsem ještě dostala samoopalovací pěnu La Mousse a praktickou aplikační rukavici.

Neuvěřitelně snadné nanášení: La Mousse v hlavní roli

  • Nejdřív si dám pořádnou koupel a pomocí peelingu pokožku zbavím odumřelých kožních buněk. Tím ji zároveň připravím na další část self-tanning DIY procedury.
  • Pak pokožku pořádně osuším, poctivě do ní vmasíruju tělové mléko a vzápětí sáhnu po pěně La Mousse, se kterou se snadno zachází i úplným „samoopalovacím“ začátečníkům.
  • Pěnu důkladně protřepu, a potom ji aplikační rukavicí nanáším na tělo směrem od chodidel vzhůru až po obličej. La Mousse následně nechám asi 15 minut vstřebat a vážně se mi na ní líbí, že na pokožce neflekatí, hydratuje ji a na oblečení nezanechává vůbec žádné skvrny.

Super obličejová dvojka

Hydratační krém La Hydratan spolu se samoopalovacími kapkami Perle de Soleil je pak jen pomyslnou třešničkou už na tak dokonalém self-tanning zážitku. Já oba výrobky používám na obličej, krk a dekolt, ale dají se bez problému nanést i na jiné části těla. Do dlaně si vymáčknu dostatečné množství krému a vmíchám do něj 3 až 4 kapky Perle de Soleil pro opravdu viditelný, ale stále ještě přirozený efekt. Vzniklou emulzí pak namažu tvář, krk a výstřih a nechám ji působit. Taky tahle dvojka vyniká rychlou vstřebatelností a krásné opálení mi zaručí přibližně na týden.

Pokud je i vaším cílem přirozené a zdravě vypadající opálení, budete s výrobky Marc Inbane nad míru spokojeni. Velkým plusem jsou taky jejich hydratační účinky, lehká textura a v neposlední řadě absence charakteristického odéru samoopalovacích produktů.

 

Zpět do obchodu