Stihněte opálení ještě před létem a chraňte oceány!

Známá nizozemská značka veganských samoopalovacích produktů Marc Inbane svou nejžhavější novinkou posouvá hranice zdravého opalování zase o příčku výš. Samoopalovací sprej Hyaluronic vaší pokožce dodá nejen přirozený zlatavý nádech, ale taky hydrataci, o které jste si doteď mohli nechat zdát.

Samoopalovací sprej Marc Inbane Hyaluronic kromě jedinečné 4složkové samoopalovací technologie s malinovým fermentem obsahuje i kyselinu hyaluronovou 3. generace. Ta se vyznačuje super nízkou molekulární hmotností. Snadno se tak dostane až do nejspodnějších vrstev epidermis, kde pokožku bohatě hydratuje a zároveň v ní stimuluje produkci kolagenu a obnovu kožních buněk. Se samoopalovákem Marc Inbane tedy snadno docílíte dokonale přirozeného opálení i pružné a mladistvé pokožky.


Samoopalovací sprej Hyaluronic, Marc Inbane, 100 ml
.
.
.

Hyaluronic je hypoalergenní a vhodný pro všechny typy i odstíny pokožky. Jedno balení vám vystačí buď na 30 aplikací na obličej nebo si jím m
ůžete 5× natřít celé tělo. Jeho samoopalovací efekt uvidíte už po 1 minutě, vydrží až 9 dní a určitě oceníte, že schne pouhých 10 až 15 minut. Za 3 hodiny se do kůže perfektně vstřebá, takže se můžete jít klidně i osprchovat. A jak už z vlastní zkušenosti víme, tak se ani v tomhle případě nemusíte bát nepříjemného samoopalovacího odéru. Naopak, výrobky Marc Inbane velmi příjemně voní.

 

 
Zpět do obchodu