DIY opálení, co zvládnou i začátečníci

Samoopalovací kosmetika nikdy nebyla mým šálkem kávy, na druhou stranu jsem vždy toužila po bezchybně opálené pokožce. S vládními opatřeními jsem ale začala víc času trávit doma a samozřejmě ani možnost zajít si do solária nepřipadala v úvahu. A právě když jsem se se svou čím dál bledší pokožkou začala smiřovat, do života mi vstoupila sada samoopalovacích produktů Marc Inbane Elegance Set.

Příprava před DIY opalováním

Obecně peelingy doslova miluju, a tak mě okamžitě nadchlo, když jsem zjistila, že Elegance Set obsahuje jemný pleťový peeling Black Exfoliator pro zlepšení přilnutí samoopalovacích produktů k pokožce. Peeling funguje na bázi přírodního uhlíku a po na nanesení zcela zčerná. Pleť hezky vyčistí, ale nesedře, takže je nádherně jemná, hydratovaná a dokonale připravená na další krok.

Praktický štětec a šikovná „černá ruka“

Součástí balení Elegance Setu je i černá aplikační rukavice a Powder štětecs hypoalergenní a antibakteriální úpravou. Ten usnadňuje rovnoměrné nanášení samoopalovací kosmetiky na obličej, ruce, nárty a další místa, na která je nanášecí rukavice „krátká“. Tady jsem ale trochu zaváhala. Mám velmi citlivou pleť, a i při nanášení make-upu sahám raději po houbičce než štětci, který ji povětšinou pěkně podráždí. Pak jsem ale zjistila, že můj ostych byl úplně zbytečný. Štětec má vysoce kvalitní štětiny, je neuvěřitelně jemný, na pokožce příjemný a samoopalovací sprej, ke kterému se už za chvíli dostanu, se s ním nanáší jedna báseň.

Přirozené opálení

Se samoopalovacím sprejem Marc Inbane jsem začala pracovat, jakmile jsem pořádný peeling dopřála taky svému tělu. A protože se samoopalováky nejsem žádná kamarádka, nejdřív jsem si udělala takový malý test. Sprej jsem asi z 30centimetrové vzdálenosti nastříkala na holeň. V první chvíli mě potěšilo, že příjemně a nevtíravě voní. Trochu mě ale vyděsila jeho sytě oranžová barva. Vzápětí jsem v úděsu čapla rukavici a samoopalovák se pokusila rozetřít. A šlo to jako po másle. Sprej se roztíral opravdu snadno a do kůže se vstřebal bez toho, aby mi na těle udělal jediný flek. Jeho odstín se navíc perfektně přizpůsobil přirozenému tónu mojí pokožky. Výsledek DIY opalování mě doslova a do písmene dostal. Vypadala jsem, jako bych se zrovna vrátila z týdenní dovolené u moře.


Elegance Set, Marc Inbane

Nikdy dřív by mě nenapadlo, že po tak snadné aplikaci získám přirozené opálení bez fleků, na které se v zrcadle nebudu moct vynadívat a co vydrží celých 5 dní. A tak značce Marc Inbane nadšeně tleskám. Už po první zkušenosti mě přesvědčila, že se kvalitních samoopalovacích produktů vůbec nemusím bát.

Zpět do obchodu