Geniální samoopalovací sprej na cesty

Asi před dvěma týdny k nám do redakce doputovala absolutní novinka z portfolia značky Marc Inbane, která se podle našich zkušeností řadí mezi top brandy v samoopalovací kosmetice. Vůbec největší fanynkou jejich produktů je naše marketingová manažerka Veronika. Proto vás určitě nepřekvapí, že samoopalovací sprej Hyaluronic jsem nechala testovat právě ji.

O Veronice vám vzhledem k tématu téhle recenze můžu prozradit jedno. Se samoopalovací kosmetikou má opravdu bohaté zkušenosti. Její pokožka měla totiž možnost pocítit účinky desítek různých značek a snad stovky produktů, které slibují dokonalé opálení bez sluníčka. Některé brandy byly úspěšnější, zatímco jiné méně. Před dvěma lety se ale poprvé „samoopálila“ za pomoci spreje Marc Inbane a od té doby je nizozemské značce věrná. To ovšem neznamená, že by kromě ikonického spreje nezkoušela i další jejich produkty včetně zbrusu nového samoopalovacího a hloubkově hydratačního spreje Hyaluronic.

Osobní názor na značku

Celkově značku Marc Inbane Veronika považuje na naprostou jedničku v samoopalování. Jak sama říká: „Za svůj život jsem otestovala opravdu hodně samoopalovacích sprejů, krémů a pěn. Snad u všech jsem se ale vždy setkala s něčím, co mi vadilo. Buď to byl nepříjemný odér, nepřirozený výsledný odstín, složení produktu nebo absence aplikačních pomůcek. Za nejhorší u samoopalovací kosmetiky nicméně považuju, když je v ní obsaženo příliš výrazné barvivo. Jednou se mi stalo, že jsem po nanesení samoopalováku vypadala, jako bych spadla do bláta. Navíc jsem měla tak zaneřáděné oblečení, že nešlo vyprat a musela jsem ho vyhodit. Z produktů Marc Inbane jsem vyzkoušela všechny a je pravdou, že se mi s nimi nikdy nic takového nestalo. Za jejich největší výhodu považuju, že je opálení vidět takřka okamžitě. Skvělé je i to, že se do kůže produkty hned vstřebají. Po nanesení se tak můžu rovnou obléknout a vyrazit ven.“


Samoopalovací sprej Hyaluronic, Marc Inbane, 100 ml

Top výhody hydratačního samoopalováku

Jak u ní ale uspěl nový sprej Hyaluronic? Stejně jako ostatní produkty Marc Inbane ji potěšil veganským hypoalergenním složením. Velmi ji taky zaujalo, že novinka obsahuje kyselinu hyaluronovou 3. generace, podporuje tvorbu kolagenu v epidermis a slibuje viditelné opálení do 1 minuty od aplikace. Už při prvním nanášení se navíc doslova zamilovala do jeho rozprašovače. Díky němu totiž samoopalovák pokožku rovnoměrně pokryje, pěkně na ni přilne a je tak přesný, že jen minimum produktu při aplikaci přijde vniveč. Sprej Hyaluronic nanáší jak na obličej a dekolt (kde ho jemně rozetře štětcem), tak i na tělo, kde si s jeho dokonalým rozprostřením poradí aplikační rukavice. Přirozeně zlatavý odstín prý pokožka získá takřka okamžitě, nijak po nanesení spreje nepne a je příjemně hydratovaná. Hyaluronic navíc i velmi rychle zasychá, příjemně voní a opálený vzhled zaručí přibližně na týden.

Kromě toho, že si Veronika samoopalovací sprej Hyaluronic zamilovala pro snadnou aplikaci, šetrné složení i nádherný efekt opálení, se jí líbí taky velikost jeho balení. Podle ní je doslova stvořené na cesty, protože se bez problému vejde nejen do příručního zavazadla, ale taky do kabelky.

Zpět do obchodu